Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Obey Me

*
Η Blowfish Studios και η Error 404 Game Studios ανακοίνωσαν το Obey Me, ένα νέο παιχνίδι όπου θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε δαίμονες και απόκοσμα πλάσματα σε έναν κόσμο γεμάτο κινδύνους. Στο παιχνίδι θα έχετε τον έλεγχο της Vanessa Held και μαζί με τον τετράποδο Mondy θα πρέπει να επιβιώσετε στους επικίνδυνους δρόμους. Αξίζει να σημειωθεί πως θα κυκλοφορήσει και μια σειρά κόμικ από την Dynamite Comics, που θα εξιστορεί την ιστορία του παιχνιδιού με τον Ben Herrera που έχει εργαστεί πάνω σε εξώφυλλα για X-Men και Spider-Man να φροντίζει τον σχεδιασμό. Το πρώτο από τα πέντε τεύχη θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και θα συμπεριλαμβάνεται με κάθε προ-παραγγελία, ενώ, αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο trailer. Το Obey Me θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC μέσα στο 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*